Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Μία σχέση συμφεροντολογική...

Μιλούσαμε με φίλη λίγες ημέρες πριν για τα προσωπικά της.Μετά από το briefing από το τελευταίο σημείο απ'όπου είχα μείνει, μου λέει "Η σχέση μας είναι πλέον συμφεροντολογική". Της απαντάω "Μήπως εννοείς συναδελφική;", "Όχι", μου απαντάει "Συμφεροντολογική...με ρωτάει που έχουμε μάθημα...τι κάναμε στο μάθημα που έλειπε...τι να διαβάσει σε μαθήματα που έλειπε και άλλα τέτοια".
Ομολογώ ότι πριν από λιγότερο από μία εβδομάδα δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι έλεγε.

Πλέον όμως...Yes i certainly can...Και είναι πραγματικά χάλια.Σε κάνει να νιώθεις απλά ένα εργαλείο εξυπηρέτησης, σαν το Κ.Ε.Π.. Τα πας καλά μαζί τους και αυτοί σε εξυπηρετούν, και για να τους έχεις από κοντά τους κάνεις και κανένα "δωράκι".Κάπως έτσι είναι και η συμφεροντολογική σχέση.Τα πας καλά με τον άλλον, σε εξυπηρετεί, τον εκμεταλλεύεσαι και ως αντάλλαγμα δίνεις κανένα "δωράκι" έτσι αντί στάχτης στα μάτια.

Φευ...και πάλι...ο μαλάκας είσαι εσύ διπλά...και το δωράκι είναι φτηνιάρικο και εσύ δεν κερδίζεις τίποτα μα τίποτα και διατρέχεις κίνδυνο να σε "πιάσουν" για ένα σαχλό-φτηνιάρικο "δωράκι" και στο τέλος επιβεβαιώνεται ότι εσύ είσαι ο μαλάκας και ο άλλος ο κερδισμένος...

Καληνύχτα και καλή τύχη...(λέμε τώρα...)




Δεν υπάρχουν σχόλια: